Route en contact

Technum is gevestigd op De Kenniswerf in Vlissingen. Binnen dit bedrijvenpark werken ondernemers, onderwijsinstellingen en de regionale overheid samen en delen kennis en ervaringen.

Google Maps

Routebeschrijving

Vanuit richting Bergen op Zoom/Goes:
 
Eigen vervoer
Volg de A58 tot aan het einde. Bij de verkeerslichten linksaf, daarna direct rechts richting Station. De spoorlijn oversteken en daarna de weg volgen (Oude Veerhavenweg). Aan het einde van de weg rechts afslaan, de Prins Hendrikweg op. Neem vervolgens de eerste afslag naar rechts (voor de brug). Na ongeveer 200 m ziet u aan de rechterkant Scalda en Technum.  
 
Openbaar vervoer
NS-Station Vlissingen. De reistijd Roosendaal-Vlissingen bedraagt 50 minuten. Het gebouw ligt op loopafstand vanaf het Station. Wanneer u van het Station komt, hoeft u enkel rechtdoor te lopen en voor de brug rechtsaf te slaan. Reizen per bus of treintaxi is ook mogelijk. Voor actuele reisinformatie gaat u naar de website van 9292ov.nl 
 
Vanuit Zeeuws Vlaanderen:
 
Eigen vervoer
Via de Westerscheldetunnel bij Terneuzen, daarna de A58 volgen richting Vlissingen. Zie verder als boven vanuit richting Bergen op Zoom/Goes.
 
Openbaar vervoer
Bussen van Connexxion verzorgen het openbaar vervoer door de Westerscheldetunnel. Voor actuele reisinformatie gaat u naar de website van 9292ov.nl