De onderwijspartners van Technum

 alt=Scalda
is de hoofdgebruiker van Technum. Zij biedt een breed scala aan technische opleidingen via de beroepsbegeleidende (BBL) of de beroepsopleidende (BOL) leerweg op niveau 2, 3 en 4. Alle praktijk- en theorielessen worden gegeven in Technum en het aangrenzende gebouw.
Naar de website van Scalda

de ruyter maritiemMaritiem en Logistiek College De Ruyter
is een onderdeel van Scalda en gevestigd aan de Boulevard Bankert 130 in Vlissingen. Je volgt in Technum praktijklessen in de machinekamer en leert sleutelen aan echte scheepsmotoren. Daarnaast krijg je praktijklessen op het gebied bankwerken en lassen.
Naar de website van Maritiem en Logistiek College De Ruyter


vakwerkMetaalwerk Zeeland
is gevestigd in Technum. Metaalwerk is een opleidingsbedrijf van en voor de metaalbedrijven in Zeeland. Metaalwerk verzorgt vakopleidingen in de metaaltechniek. Werken en leren, daar gaat het om. Je volgt een opleiding volgens de beroepsopleidende leerlweg op niveau 2 of 3. Naast beroepsopleidingen verzorgt Metaalwerk lasopleidingen en technische cursussen.
Naar de website van Metaalwerk Zeeland


mondia scholenMondia Scholengroep
bestaat uit twee scholen: Nehalennia SSG en Scheldemond College. De leerlingenen uit de bovenbouw van techniek volgen in Technum praktijklessen en maken hier kennis met de nieuwste ontwikkelingen in de techniek, zoals windtechniek, zonne-energie, robotica,  domotica en virtual reality.
Naar de website van Mondia Scholengroep


CSW TALENT COLLEGE 1CSW Toorop Talent College
is een moderne christelijke school die uitgaat van het unieke van iedere mens. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons op school zijn of haar talenten kan ontwikkelen. De leerlingen VMBO BK die het profiel Produceren, Installeren en Energie (PIE) volgen, krijgen in het derde en vierde leerjaar praktijklessen in Technum.
Naar de website van CSW Toorop Talent College

 

de ruyter academyHZ University of Applied Sciences 
biedt hbo-studenten persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs aan. Praktijkgericht onderwijs staat hierin centraal. Een aantal opleidingen uit de richtingen Technologie & Innovatie en Zeevaart  & Logistiek volgen workshops en praktijklessen in Technum.
Naar de website van HZ University of Applied Sciences  

 

de zeeuwse lasschoolDe Zeeuwse Lasschool 
verzorgt in Technum avondcursussen lassen: Boog, MIG/MAG-, TIG- en Autogeenlassen. De Zeeuwse Lasschool is een onderdeel van Scalda.
Naar de website van de Zeeuwse lasschool